Ebben a panelben számszerű eredményt nem, csak minőségi értékelést (negatív/gyengén pozitív/pozitív) adunk meg az egyes tápanyagok mellett.
Táplálékintolerancia (IgG) panel 46 összetétele:
| Táplálékintolerancia (IgG) panel 46 | |||
| alma | bárányhús | brazil dió | brokkoli |
| burgonya | búza | csirkehús | dinnyemix |
| dió | durum búza | édesvízi halmix (lazac pisztráng) | élesztő |
| fehérhalmix (tőke-és lepényhal) | fekete ribizli | fokhagyma | földieper |
| földimogyoró | glutén | gomba | grapefruit |
| gyömbér | hüvelyesmix (borsó, lencse, bab) | kakaóbab | káposzta |
| kesudió | kukorica | mandula | marhahús |
| narancs és citrom | olajbogyó | paprikamix (piros, zöld, sárga) | paradicsom |
| póréhagyma | rák és kagyló keverék | rizs | rozsliszt |
| sárgarépa | sertéshús | szójabab | tea |
| tehéntej | teljes tojás | tonhal | uborka |
| zab | zeller | ||

